Carrer Pic de Peguera 15
Girona
GI

Apliter

Green Enterprise

Overview

No votes yet

APLITER Termografia centra la seva activitat en oferir als seus clients solucions integrals en el camp de la Termografia Infraroja . Amb seu i delegacions a diferents parcs científics espanyols treballa amb i per als clients amb l'objectiu d'oferir noves i innovadores solucions mitjançant la Termografia Infraroja . APLITER Termografia és capaç de desenvolupar solucions personalitzades a les necessitats de cada client . Les principals línies de treball de APLITER Termografia inclouen la realització d'inspeccions i informes termogràfics al àmbits industrial , edificació , renovables , etc . , Sistemes infrarojos automatitzats per a control de qualitat en processos industrials , suport com a tecnologia transversal a projectes d'R + D + i, cursos de formació en termografia infraroja i venda i lloguer de càmeres d'imatge tèrmica del grup FLIR Systems .

L'animem a que ens contacti per poder mostrar-li en detall les solucions que des de APLITER Termografia podem oferir-li en el camp de la termografia.

Sergi Quiles / Aniol Ribot
info@apliter.com
972105406

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Apliter

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps