Parcul Tăbăcărie

Constanta

Parcul Tăbăcărie

Bicycle SitePark/Recreation AreaWaterfront/Riverside ParkPublic Space/SquareCanoe/Kayak Site

Rezumat

Nu există voturi încă

Tăbăcărie este cel mai mare parc din Constanța, situat pe malul lacului cu acelaşi nume. Este o excelentă zonă de recreere atât pentru iubitorii de apă cat şi pentru cei de uscat. Din spatele mall-ului City Park se pot închiria hidrobiciclete pentru plimbări pe lac, dar si biciclete simple, duble şi de grup pentru plimbările prin parc pe pistele special amenajate. Tot în apropierea mall-ului este o zonă destinată sportivilor unde acestia pot practica sporturi pe apa (canoe/caiac) Parcul este prevăzut cu bancuțe pentru odihnă, dar si cu un spațiu de joacă foarte mare, situat central (Țara piticilor). Parcul se termină într-o parte cu Satul de vacantă care cuprinde restaurante-căsuțe cu specific al fiecarei regiuni din România, oar în cealaltă parte cu Complexul Muzeal de Ştiințe ale Naturii (microrezervație, delfinariu, planetariu)

Part of a community map.

Location:

Javascript este necesar pentru a vizualiza harta.

Comentarii

Conexiuni

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Parcul Tăbăcărie

adăugat de Sabina Ochiana

flag

Impact

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps