Spitalul Genesys MedLife

Arad

Spitalul Genesys MedLife

Hospital

Rezumat

Nu există voturi încă

Prezentare si evolutie
Noutati
Acreditari
Parteneri
sep
Prezentare si evolutie

„Impreuna pentru sanatate!”

Proiectul Spitalului Clinic Genesys a fost lansat la jumatatea anului 2006 ca urmare a initiativei unui grup de investitori din Arad. Aceasta decizie a fost luata in scopul de a edifica un centru medical modern care sa se constituie ca o alternativa viabila la oferta de servicii medicale existenta, o alta optiune pentru pacient si medic. Mai mult, ne-am dorit ca aceasta institutie sa reprezinte un centru de excelenta al medicinii aradene, care sa readuca increderea in serviciile medicale romanesti si sa asigure cadrul necesar pentru perfectionarea personalului medical aradean.
Valorile in care credem sunt respectul, calitatea si siguranta. Ne respectam pacientii si partenerii, avem grija de nevoile acestora si le tratam cu mare atentie pe fiecare in parte. Credem ca siguranta si calitatea actului medical reprezinta mai degraba un efort permanent decat o destinatie. Pentru a implini acest deziderat, ne unim fortele intr-o echipa a carei pasiune pentru sanatate nu se epuizeaza niciodata. O atentie deosebita a fost acordata factorului uman, echipa noastra medicala imbinand in mod fericit experienta medicilor consacrati cu entuziasmul tinerilor specialisti. Garantia serviciilor medicale este oferita de prezenta cadrelor universitare din prestigioase centre cum ar fi Arad, Timisoara sau Szeged.

http://www.medlife-genesys.ro/

Part of a community map.

Location:

Javascript este necesar pentru a vizualiza harta.

Comentarii

Conexiuni

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Registered users can post photos, videos, and documents here.

Impact

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps