EkoLeko - Giftfria och Miljövänliga Leksaker

EkoLeko - Giftfria och Miljövänliga Leksaker

Öko-ProdukteGrünes Geschäft

Übersicht

Noch keine Bewertungen vorhanden

Gosa med Giftfri Gris, Bygga med Majs och Elefantbajspapper är några av våra 500
roliga färgglada leksaker för barn mellan 0 och 12 år. Vi har allt från skallror, till pyssel till spel. Allt helt giftfritt och miljövänligt.

EkoLeko har funnits sedan 2007. Vi har samlat miljövänliga och giftfria leksaker som även är roliga att leka med och också utvecklande och lärande för barnet. Vi vill hjälpa dig fatta sunda beslut angående kvalitén på de leksaker du väljer till ditt barn liksom leksakernas miljöpåverkan och om de är giftiga eller ej.

Varför låta barnen leka med leksaker som är giftiga, när det finns giftfria? Varför utsätta våra barn och miljö för faror när det inte behövs? Tyg, plaster och andra produkter som barn kommer i kontakt med dagligen kan innehålla många kemikalier t.ex. dioxin, azo-färger, formaldehyd, PVC, tungmetaller och rester av bekämpningsmedel. Man känner ännu inte till alla konsekvenserna av dessa kemikalier och vilka skadliga verkningar de kan ge som allergi, eksem och i värsta fall skador på vår fortplantingsförmåga och vårt nervsystem.

Att värna om miljön är inte en trend utan en livsstil som fler och fler anammar. Inte bara för att det är bra för den värld vi bor i, men också för att det är det bästa för oss själva, en naturlig lyx. Det är svårt att förändra sitt liv helt och hållet, men när det finns en jämförbar produkt som är bättre för miljön så är valet ganska lätt. Att den är giftfri när våra barn skall leka med den och kanske stoppa i munnen, ja då är valet ännu lättare.

Part of a community map.

Location:

Javascript is required to view this map.

Kommentare

Kommentar hinzufügen

  • Keine HTML-Tags erlaubt
  • Zeilen und Absätze werden automatisch erzeugt.

Weitere Informationen über Formatierungsoptionen

Bild-CAPTCHA
Geben Sie die oben abgebildeten Zeichen ein.

Verbindungen

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Anfahrtsweg

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Andere Orte auf der Karte
Ähnliche Orte weltweit
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Be the first to add a photo, video, or PDF about this site! Each expresses a personal perspective.

Auswirkungen

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Kommentar hinzufügen

  • Keine HTML-Tags erlaubt
  • Zeilen und Absätze werden automatisch erzeugt.

Weitere Informationen über Formatierungsoptionen

Bild-CAPTCHA
Geben Sie die oben abgebildeten Zeichen ein.
Spende an GreenMaps