Carrer Sant Roc 2
Salt
GI

Solventa.6

Empresa Verde

Descripción

Sin votos aún

Solventa 6, S.L.P., és una empresa fundada l’any 2001, i formada per professionals que s’han format intensament en els diferents sectors del món empresarial, de l’enginyeria, de la construcció i de l’administració pública.

La nostra política i metodologia de treball es manté intacta, amb una implicació directa amb les necessitats dels nostres clients que ens obre les portes a tots els sectors empresarials, des de les necessitats de la gran indústria per ampliacions, noves edificacions, consultoria, etc., fins al petit empresari o comerciant que requereix els serveis d’una enginyeria per als tràmits administratius, gestió de subvencions o per a l’adequació dels seus processos a les exigències dels seus clients etc...

Àlex Barceló
alex.barcelo@solventa6.com
972233875

Location:

Javascript is required to view this map.

Comentarios

Conexiones

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Solventa.6

added by Cilma

flag

Impactos

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps