Fornells de la Selva
GI

Itisa

Entreprise Verte

Vue d'ensemble

Aucu vote pour l'instant.

ITISA, empresa fundada l’any 1967, està especialitzada en el disseny i execució de projectes destinats a l’aïllament tèrmic i acústic, refrigeració industrial i climatització.

Amb més de 35 anys d’experiència, ITISA ha anat evolucionant amb les tendències del mercat i complint amb la demanda de projectes d’alt nivell amb una qualitat òptima.
Actualment aquesta evolució ha portat a l’empresa a disposar d’un departament d’alt nivell tecnològic format per enginyers i tècnics en formació continuada que dissenya els projectes i coordina les tasques que ITISA dur a terme en cadascuna de les seves seccions: aïllament, refrigeració industrial i climatització, amb la finalitat de satisfer els nostres clients garantint les expectatives del projecte i el compliment puntual dels terminis d’obra.

ITISA desenvolupa els seus programes d’automatització i control de les instal·lacions mitjançant PLC’s, a fi d’aportar a les instal·lacions la màxima qualitat en el producte, eficiència energètica i respecte en el medi ambient. Aquest compromís amb el producte es reflecteix amb l'obtenció el juliol de 2010 de la ISO 14001:2004 i en el procés de implantació de la ISO 9001 (2000) que dóna el prestigi de la marca AENOR.

joan@itisa.net
Joan Estela
972476071

Location:

Javascript is required to view this map.

Commentaires

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Itisa

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps