Carrer Pous i Pagès Josep 17
Figueres
GI 17600

Aiterm

Green Enterprise

Overview

No votes yet

AITERM és una empresa amb més de 30 anys d'experiència en clima, fred i hostaleria, el que ens ha permès posicionar-nos comempresa líder a les nostres comarques, amb més de 30.000 projectes realitzats i més de 12.000 clients.

Els productes i serveis que oferim, tanto en aplicacionsdomèstiques com en projectes per a indústries o grans superfícies, garanteixen una gran qualitat i l'adequació total a les seves necessitats.

El nostre equip de quasi 100 professionals i les nostres instal·lacions de 2.500m2, ens permeten posar a la seva disposició l'aplicació de les millors solucions tècniques i la millor atenció post-venda.

Els programes de manteniment preventiu Bono Plus, Integral Plus i Clima Plus i el nostre servei tècnic, amb 8.000 intervencions anuals, estan dissenyats per oferir-li la millor atenció, i perquè les seves instal·lacions li garanteixin sempre el millor rendiment.

Treballem a tota la província de Girona, sud de França i diversos projectes a Barcelona i voltants, amb garantia de qualitat i professionalitat.

comercial@aiterm.com
972 50 25 66

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Aiterm

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps