Comelgrup Fornells

Mas Pla 1
Fornells de la Selva
GI

Comelgrup Fornells

Green Enterprise

Overview

No votes yet

Comercial Elèctrica Grup comença la seva història el 1929 quan Amadeo Pérez Gonzalez i Francesc Ferroni Duran funden Talleres Eléctricos Pérez, un taller d’instal·lacions i reparacions elèctriques.

Després de la Guerra Civil Espanyola s’intensifica la feina per a la necessària reconstrucció del país i amplien l’activitat amb la venda de material elèctric.

Al 1958 s’inaugura el primer magatzem de venda de material elèctric del Grup a Ronda Ferran Puig, 15, de Girona, Comercial Eléctrica S.L.

Durant els anys 60 i 70 el negoci va anar creixent. Als anys 80 l’equip directiu que hi havia en aquell moment decideix impulsar el projecte empresarial d’obrir nous punts de venda per apropar el producte als nostres clients. A dia d’avui disposem d’ una xarxa de 14 centres distribuïts per totes les comarques de Girona, La Seu d’Urgell, Andorra i el Vallès Oriental.

Actualment, Comercial Elèctrica Grup és una empresa líder de la distribució de material elèctric i mantenim la voluntat d’ estar a prop dels nostres clients. Amb un marcat caràcter innovador i tecnològic oferim un servei integral d’alta qualitat i específic per a cada necessitat.

David Reverter
dreverter@comelgrup.com
972203204

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Comelgrup Fornells

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps