Carretera de Figueres 10
Besalú
GI 17850

Ignialight

Green Enterprise

Overview

No votes yet

Som una empresa formada per un equip tècnic i comercial amb molta experiència en la fabricació d'il luminació LED , especialistes en disseny de circuits electrònics , elements per a la dissipació tèrmica , desenvolupament d'òptiques i solucions mecàniques per a cada aplicació . Creem solucions d'il · luminació basades en la innovació i la tecnologia i el respecte pel medi ambient i la defensa de la sostenibilitat .

L'equip humà de IGNIALIGHT és partícip de la necessitat actual de reduir el consum elèctric i de fer més sostenible el nostre mode de vida , així que ens hem bolcat en el desenvolupament de noves lluminàries per enllumenat públic i industrial per a la substitució de l'enllumenat existent, reduint dràsticament el consum , allargant la vida útil d'aquest i reduint les emissions de CO2 i els residus resultants .

IGNIALIGHT treballa en la il · luminació d' espais aquàtics com fonts ornamentals , piscines públiques i privades , espais exteriors , i elements arquitectònics ; aplicacions altament exigents . Les excel · lents prestacions , garanties i solvència dels productes IGNIALIGHT fan de la seva elecció la millor opció.

Àngel Domènech
adomenech@ignialight.com
972590601

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Ignialight

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps