Ed Celrà Centre of. 4
Celrà
GI 17460

SBI

Green Enterprise

Overview

No votes yet

SBI és una empresa especialitzada en la gestió integral de Serveis Energètics utilitzant sistemes de biomassa, el combustible derivat de l'aprofitament de la fusta. SBI neix amb la inquietud d'apropar la tecnologia que permet aprofitar els recursos naturals locals, reduir les emissions de CO2 i finançar implantacions d’estalvi energètic que s’amortitzen mitjançant els estalvis produïts.

L'estructura empresarial que integra SBI permet desenvolupar els projectes d'estalvi energètic(link al boto de venda d’energia) des de la seva concepció fins a la fi de l’explotació. Partint de la logística de recollida de fusta, passant per la fabricació de pèl·let , el posterior transport al punt de consum, l'explotació i manteniment de les instal·lacions. Garantim als nostres clients un total control sobre el projecte a un cost tancat.

Joan Vilà
jvila@sbi.cat
972493411

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

SBI

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps