Sinergis Enginyeria

Camí dels Carlins, 60, Polígon Montfullà
Bescanó
GI 17162

Sinergis Enginyeria

Green Enterprise

Overview

No votes yet

SINERGIS ENGINYERIA és una empresa d'enginyeria i assessorament, amb voluntat de servei integral i de qualitat i amb un compromís clar amb els objectius dels seus clients. Els sectors d'activitat de SINERGIS ENGINYERIA són l'industrial i el mediambiental. L’objectiu de SINERGIS és treballar conjuntament amb els clients i proveïdors per trobar les millors solucions als projectes plantejats. El nostre repte és el desenvolupament sostenible de l’activitat industrial i les infrastructures i la protecció del medi ambient. El nostre segell és l’esperit de servei. La implicació en els projectes i estudis en els que treballem i un alt grau de compromís amb els nostres clients. L’àmbit d’actuació de SINERGIS és internacional. SINERGIS ENGINYERIA no està vinculat, ni directament ni indirecta, a cap grup constructor o financer ni a cap entitat que tingui relació amb els camps d’actuació de l’empresa.

Mariona Gil
sinergis@sinergis.biz
972402450

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Sinergis Enginyeria

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps