Sistemes Energètics Solars SL

Carrer Coll i Vehí 49
La Bisbal d'Empordà
GI

Sistemes Energètics Solars SL

Green Enterprise

Overview

No votes yet

Sistemes Energètics Solars (SES), amb seu a la Bisbal d'Empordà (Girona) és una empresa formada per professionals en energia solar fotovoltaica i tèrmica, amb més de 30 anys d'experiència al sector. Aquesta experiència, compartida per un equip jove i emprendedor, avala la nostra capacitat tècnica i humana per oferir solucions adequades a les necessitats del nostres clients.

Som especialistes en la realització d'instal·lacions per a l'aprofitament de l'energia solar. Tant en la vessant fotovoltaica com en la tèrmica posem a la seva disposició un departament d'enginyeria propi, muntadors especialitzats i servei tècnic post-venda, assegurant la qualitat de les instal·lacions tant en la confecció i visat de la memòria tècnica, la supervisió del muntatge, la posada en funcionament i el seguiment post-venda.

Lliurem les instal·lacions claus en mà ocupant-nos de la tramitació de documents: obtenció de permisos amb ajuntaments, companyia elèctrica, Dept. d'Urbanisme, Dept. d'Indústria i expedició de butlletins, fins a la certificació final d'obra i la posada en funcionament.

Un equip humà ben preparat, la qualitat dels materials i el servei post-venda, són sinònim de durabilitat de les instal·lacions i satisfacció dels nostres clients.

Josep Maria Solar
info@ses-energia.com
972640894

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Sistemes Energètics Solars SL

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps