Carrer Sant Medir 54
Girona
GI

Terundar

Green Enterprise

Overview

No votes yet

TERUNDAR, S.L. és una empresa líder del sector de les instal·lacions industrials i domèstiques amb una àmplia experiència que va fundar l’any 1992, aquesta disposa d’amplis recursos tècnics i humans. L’equip de professionals que la formen esta composat de tècnics titulats, instal·ladors/operadors amb carnets d’instal·ladors oficials, un equip d’administració i servei al client per donar l’atenció personalitzada que es necessita en cada moment.

L’empresa treballa en projectes d’electricitat, aigua, gas, energies renovables, geotèrmia, telecomunicacions, sistemes de seguretat…entre d’altres.

La confiança que dipositen en nosaltres les empreses i institucions són la garantia d’un projecte ben fet i amb la qualitat assegurada, un projecte que reuneixi tots els requisits legals i professionals que les diferents institucions regulen en el nostre sector.

Francesc Coll Armenguer
coll@terundar.cat
972224610

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Terundar

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps