Punt Verd Barri El Clot / Recycling Centre Neighborhood El Clot

Carrer Escultor Claperós
cantonada C/ Coronel Sant Feliu
Barcelona

Punt Verd Barri El Clot / Recycling Centre Neighborhood El Clot

Recycling

Overview

No votes yet

Que és una deixalleria?
És una instal·lació que permet fer una recollida selectiva d'aquelles fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer. D'aquesta manera, amb un simple cop de cotxe o un petit passeig, els veïns poden classificar ells mateixos els diferents tipus de residus domèstics (tant els reciclables com els especials) que no han pogut minimitzar i dipositar-los selectivament, és a dir, en contenidors separats.

La deixalleria és, per tant, un lloc on el ciutadà participa activament en la gestió de residus municipals i on pot rebre formació i informació sobre molts detalls d'aquesta gestió.

El servei de deixalleries serà gratuït pels usuaris particulars que aportin els residus en turismes particulars amb una limitació màxima diària de 500 kg.

679952176

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Registered users can post photos, videos, and documents here.

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps