Vimpelgatan 9
brf. UrbanaVillor
Malmö
211 14 Sweden

UrbanaVillor

Green BuildingGreen Roof

Overview

Urbana Villor
No votes yet

En genomgående grön byggnad med låg energiförbrukning och aktiv social miljö mitt i Malmö, är bostadsrättsföreningen UrbanaVillor. Idag är verkligheten den att många måste lösa sina bostadsbehov i staden på ett mer hållbart sätt. Många hjärtan slår fortfarande för bostäder i förorterna, och det är fantastiskt att bo i ett hus med äppelträd i trädgården. Men det är viktigt att modernisera bostäderna för att möta det hållbara samhället. Mitt i stan på en yta som motsvarar en normalstor villatomt byggde vi ett hus med sju staplade villor. Ambitionen med UrbanaVillor är att maximera boende att ge allt: villa, stadslägenhet och sommarstuga. Ett väl genomtänkt energikoncept innebär att villorna kan ha gott om dagsljus, med låg energianvändning. Konceptet bygger främst på bra fönster, extra isolering och återvinning av värme från luften.

Part of a community map.

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map

n/a

Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Urbana Villor

Foto: Ryuei Sasaki

image added by UrbanaVillor

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps