www.gardarnasbutik.se

Nytorgsgatan 31
Stockholm
116 40

www.gardarnasbutik.se

Farmers/Local MarketHealthy DiningEco-Agriculture/PermacultureOrganic/Local FoodEco-ProductsLocal Business

Overview

No votes yet

Vi på Gårdarnas Butik säljer mat som är producerad nära dig, i säsong och i mindre skala. Vi är som en lokal marknad, året runt!

Vi vill inspirera dig att äta efter säsong och väcka ett intresse för all den mat som produceras i närheten av oss. Vi kommer också att kunna erbjuda dig produkter från Sverige som i många fall är helt unika.
Största delen av vårt sortiment är ekologiskt och även biodynamiskt odlat, eftersom vi anser att det är väldigt viktigt. Vi säljer vara sådant som vi vet vad det innehåller och som vi själva tycker om , främst för att det smakar så mycket bättre!

Vi vet var varje morot vi säljer är odlad, var hönan satt och värpte eller var lammet traskat. Vi har en direkt kontakt med alla producenter och ger dig på så sätt möjligheten att få känslan av att du handlar direkt från bondgårdarna.

Det som är unikt med Gårdarnas Butik är att vi alltid följer säsongen; sparris i maj, meloner i augusti, kål i december och jordärtskockor i mars. Det bidrar till ett sortiment som är spännande och omväxlande. Förutom grönsaker har vi såklart även allt annat du kan tänkas vilja äta som till exempel mejerivaror, kött eller surdegsbröd.

Gårdarnas Butik

0763-193620

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Registered users can post photos, videos, and documents here.

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps