Carretera de Figueres 10
Besalú
GI 17850

Ignialight

環境ビジネス/サービス

このサイトについて

No votes yet

Som una empresa formada per un equip tècnic i comercial amb molta experiència en la fabricació d'il luminació LED , especialistes en disseny de circuits electrònics , elements per a la dissipació tèrmica , desenvolupament d'òptiques i solucions mecàniques per a cada aplicació . Creem solucions d'il · luminació basades en la innovació i la tecnologia i el respecte pel medi ambient i la defensa de la sostenibilitat .

L'equip humà de IGNIALIGHT és partícip de la necessitat actual de reduir el consum elèctric i de fer més sostenible el nostre mode de vida , així que ens hem bolcat en el desenvolupament de noves lluminàries per enllumenat públic i industrial per a la substitució de l'enllumenat existent, reduint dràsticament el consum , allargant la vida útil d'aquest i reduint les emissions de CO2 i els residus resultants .

IGNIALIGHT treballa en la il · luminació d' espais aquàtics com fonts ornamentals , piscines públiques i privades , espais exteriors , i elements arquitectònics ; aplicacions altament exigents . Les excel · lents prestacions , garanties i solvència dels productes IGNIALIGHT fan de la seva elecció la millor opció.

Àngel Domènech
adomenech@ignialight.com
972590601

Location:

Javascript is required to view this map.

コメント

コネクション

ここでは、関連したサイトと比較、地図の探索、ボランティアについてやこのサイトへの行きかたなどがわかります。

行きかた

Contacts

このグリーンサイトと同じ第一アイコンを指定しているサイトは自動的にここに表示されます。ここに表示されているほかのサイトを見て比較してみよう。
この地図にある関連サイト
世界中の関連サイト
Choose a connections category from the list on the left.

マルチメディア

Ignialight

added by Cilma

flag

インパクト

まだ誰からもインパクトは報告されていません!一番目になりませんか?

Donate to GreenMaps