Riera 16-18 Polígon Ind "Les Ferreries"
Campllong
GI 17459

Tamesol

環境ビジネス/サービス

このサイトについて

No votes yet

Tamesol, fabricant de mòduls policristal · lins i monocristal · lins d'alta eficiència. Fundada l'any 2005, hem anat adquirint una gran experiència que ens ha permès participar en multitud de projectes a nivell internacional.

Des de la nostra seu central a Espanya (Girona), investiguem i desenvolupem noves solucions per millorar el rendiment dels nostres mòduls, coordinem a més, tot el procés logístic i de lliurament de tots els nostres productes.

El nostre procés de fabricació descentralitzat, permet adaptar-nos a les característiques de cada mercat. Podent satisfer les necessitats de cada client.

La nostra missió, és ser líders en el desenvolupament de l'energia fotovoltaica, contribuint activament al benestar social, al desenvolupament sostenible ia la generació de valor per als nostres grups d'interès. Des Tamesol, apostem per les energies renovables, aprofitant els recursos naturals que el nostre entorn ofereix.

La plantilla de Tamesol està formada per professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector de les energies renovables.

Òscar Cumí
info@tamesol.com
972643257

Location:

Javascript is required to view this map.

コメント

コネクション

ここでは、関連したサイトと比較、地図の探索、ボランティアについてやこのサイトへの行きかたなどがわかります。

行きかた

Contacts

このグリーンサイトと同じ第一アイコンを指定しているサイトは自動的にここに表示されます。ここに表示されているほかのサイトを見て比較してみよう。
この地図にある関連サイト
世界中の関連サイト
Choose a connections category from the list on the left.

マルチメディア

Tamesol

added by Cilma

flag

インパクト

まだ誰からもインパクトは報告されていません!一番目になりませんか?

Donate to GreenMaps