Nytorgsgatan 31
Stockholm
116 40

www.gardarnasbutik.se

産地直売/市場
オーガニック・カフェ/食堂
エコ農場/パーマカルチャー(循環型農業)
自然食品店/地産品
エコ製品
地域密着店

このサイトについて

No votes yet

Vi på Gårdarnas Butik säljer mat som är producerad nära dig, i säsong och i mindre skala. Vi är som en lokal marknad, året runt!

Vi vill inspirera dig att äta efter säsong och väcka ett intresse för all den mat som produceras i närheten av oss. Vi kommer också att kunna erbjuda dig produkter från Sverige som i många fall är helt unika.
Största delen av vårt sortiment är ekologiskt och även biodynamiskt odlat, eftersom vi anser att det är väldigt viktigt. Vi säljer vara sådant som vi vet vad det innehåller och som vi själva tycker om , främst för att det smakar så mycket bättre!

Vi vet var varje morot vi säljer är odlad, var hönan satt och värpte eller var lammet traskat. Vi har en direkt kontakt med alla producenter och ger dig på så sätt möjligheten att få känslan av att du handlar direkt från bondgårdarna.

Det som är unikt med Gårdarnas Butik är att vi alltid följer säsongen; sparris i maj, meloner i augusti, kål i december och jordärtskockor i mars. Det bidrar till ett sortiment som är spännande och omväxlande. Förutom grönsaker har vi såklart även allt annat du kan tänkas vilja äta som till exempel mejerivaror, kött eller surdegsbröd.

Gårdarnas Butik

0763-193620

Location:

Javascript is required to view this map.

コメント

コネクション

ここでは、関連したサイトと比較、地図の探索、ボランティアについてやこのサイトへの行きかたなどがわかります。

行きかた

Contacts

このグリーンサイトと同じ第一アイコンを指定しているサイトは自動的にここに表示されます。ここに表示されているほかのサイトを見て比較してみよう。
この地図にある関連サイト
世界中の関連サイト
Choose a connections category from the list on the left.

マルチメディア

Registered users can post photos, videos, and documents here.

インパクト

まだ誰からもインパクトは報告されていません!一番目になりませんか?

Donate to GreenMaps