Serveis del Consorci Forestal de Catalunya

carrer Jacint Verdaguer 3
Santa Coloma de Farners
GI

Serveis del Consorci Forestal de Catalunya

Green Enterprise

Rezumat

Nu există voturi încă

L’any 1996 el Consorci Forestal de Catalunya va crear Serveis Forestals, la primera cooperativa forestal de Catalunya. Actualment, Serveis Forestals s’ha consolidat com a gabinet tècnic de consultoria i enginyeria del medi natural especialitzat en planificació del territori, prevenció d’incendis forestals, execució d’obres i gestió d'explotacions i comercialització de planter i fusta. La cooperativa també ha obert nous camps de treball vinculats a la realització d’estudis ambientals, projectes de formació i divulgació i estudis i projectes d’aprofitament energètic de biomassa forestal.

Serveis Forestals, amb oficines a Santa Coloma de Farners i Solsona, compta amb un equip propi d’enginyers forestals i tècnics experts en temes forestals, agrícoles i mediambientals.

El nostre objectiu és donar resposta a qualsevol projecte o iniciativa vinculada a la millora tant de l’explotació forestal com del medi natural.

cooperativa@forestal.cat
972842708

Location:

Javascript este necesar pentru a vizualiza harta.

Comentarii

Conexiuni

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Serveis del Consorci Forestal de Catalunya

adăugat de Cilma

flag

Impact

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps