Serveis Tècnics Enerfust

Carrer Migdia 16
Cassà de la Selva
GI

Serveis Tècnics Enerfust

Green Enterprise

Rezumat

Nu există voturi încă

L'empresa SERVEIS TÈCNICS ENERFUST S.L. proporciona tot el ventall de serveis energètics als diversos sectors econòmics a la zona de Catalunya.
L'empresa ha evolucionat des de l'empresa originària ENERFUST XXI. Aquesta és una gestora forestal líder al mercat de Catalunya que opera un negoci que produeix més de 30.000 Tm d'estelles de fusta cada any.
Catalunya és una regió amb un important nombre d'àrees boscoses i amb una gran superfície de clima de muntanya on s'origina una gran necessitat de calefacció, principalment en el sector hoteler. També és una zona d'important activitat industrial amb un nombre significatiu d'empreses que necessiten requeriments de calor per als seus processos de fabricació i poden ser coberts amb biomassa forestal.

Narcís Mundet Anglada
info@stenerfust.cat
972461620

Location:

Javascript este necesar pentru a vizualiza harta.

Comentarii

Conexiuni

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Serveis Tècnics Enerfust

adăugat de Cilma

flag

Impact

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps