Stadium Park Wall

Stadium Park Wall

Paragină

Rezumat

IMG_0327
Nu există voturi încă

The wall of Stadium Park is an unsightly one. The wall blocks the view of the beautiful water and eastern sunset. There are benches and picnic tables that were designed to have a waterfront view that now just look out onto the wall. The wall was constructed because people were trespassing into the area by the Grain Terminal behind it. If the visitors to this park could only have respected the owner's property by not venturing to enter it, then everyone would be able to enjoy the view given by the park and owner.

Location:

Javascript este necesar pentru a vizualiza harta.

Comments (2)

The wall was put up due to the trespassing into the old grain terminal or Gray House as locals call it. Many people who don't know much about the park and have no idea why they put the wall up, seem to ask the question of why the benches are facing the waterfront with a giant wall in the way? Personally, I think a wall was not one of the greatest ways to stop the trespassing into the grain terminal, because now people are just going to climb over the wall anyways.

-

Wouldn't a chain-link fence have achieved the same effect and still preserve the view of the waterfront for park users? If the waterfront wasn't going to be accessible, why did the park designers orient the benches to highlight that area?

-

Conexiuni

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

IMG_0327

image adăugat de Partnerships fo...

Impact

No impacts have been left for this site yet - be the first!

The wall was put up due to the trespassing into the old grain terminal or Gray House as locals call it. Many people who don't know much about the park and have no idea why they put the wall up, seem to ask the question of why the benches are facing the waterfront with a giant wall in the way? Personally, I think a wall was not one of the greatest ways to stop the trespassing into the grain terminal, because now people are just going to climb over the wall anyways.

-

Wouldn't a chain-link fence have achieved the same effect and still preserve the view of the waterfront for park users? If the waterfront wasn't going to be accessible, why did the park designers orient the benches to highlight that area?

-
Donate to GreenMaps