Pungpinan

Ekologiskt jordbruk/permakulturEkologisk/lokal matKomposteringEko-landskapsdesign

Översikt

Pungpinan
Ingen har röstat än

All odling på Stockholms alla koloniträdgårdar är ekologisk och verksamheten är miljövänlig. För att ansöka om koloniplats kan du besöka hemsidan www.fssk.se som tillhör Föreningen Stor-Stockholms Koloniträdgårdar. FSSK är en ideell sammanslutning för 80 medlemsföreningar och deras 7600 medlemmar samt för alla som är intresserade av koloniträdgårdar inom Stockholms Stads markområden.

Om du inte får en kolonilott med en gång kan du odla på balkongen. Tips för det hittar du på www.gronabalkonger.se eller www.yougrowgirl.com. Hos t ex Runåbergs fröer (www.runabergsfroer.se) hittar du gamla ovanliga frösorter som passar bra i vårt klimat och varav de flesta är ekologiska.

Har du ingen balkong? Såhär gör några: www.guerillagardening.org

Location:

Javascript is required to view this map.

Kommentarer

Kopplingar

Jämför relaterade platser, utforska de relaterade kartorna, ta reda på mer om volontärarbete, hur man kommer till en plats och mycket mer. Snart kommer du också att hitta sätt att dela denna kartan här.

Hur man kommer hit

Kontaktuppgifter

Alla platser med samma primära ikon på Open Greenmap länkas automatiskt här. Du kan jämföra olika strategier och lösningar på denna karta och andra kartor runt om i världen.
Andra platser på denna karta
Relaterade platser i världen
Välj en kopplingskategori från listan till vänster.

Multimedia

Pungpinan

image tillagd av Maremma Italy

Påverkan

Ingen påverkan har registrerats för denna plats än - du kan bli först!

Donate to GreenMaps