Obres i Serveis Girona SL

Carrer Joan Torró Cabratosa 18
Girona
GI

Obres i Serveis Girona SL

Grön verksamhet

Översikt

Ingen har röstat än

Obres i Serveis Girona (OSG) inicia la seva activitat a l'any 1994, fruit de la creixent demanda per fer arribar els serveis energètics a les llars, empreses i organismes públics de la demarcació.
D'aquesta manera, ens hem anat especialitzant en dissenyar i executar projectes d'instal.lacions d'aire condicionat, gas, calefacció, aigua, telecomunicacions, llum, energia solar fotovoltaica i geotèrmica, essent la província gironina el nostre principal àmbit d'actuació.
Som especialistes en instal.lacions tant en l'àmbit de les reformes com en construcció d'obra nova. Ens adaptem a les demandes i necessitats específiques dels nostres clients, ja siguin petites reformes de la llar o bé instal.lacions més complexes, com les que les escoles, centres cívics, naus industrials o habitatges plurifamiliars requereixen.
També disposem d'una àmplia oferta energètica per tal que el client pugui escollir l'opció que més s'adequa a les seves necessitats, des de les energies més tradicionals fins a les últimes innovacions energètiques, com la biomassa, l'energia solar tèrmica o la geotèrmica.
Gaudim d'una àmplia flota de vehicles i maquinària específica per dur a terme els projectes encomanats, així com d'un personal tècnic altament qualificat que el pot assessorar en les diferents energies disponibles en el mercat.
Vegi en els diferents apartats de la web alguns dels treballs que hem fet i les ofertes que tenim disponibles en aquest moment.

972 24 48 24

Location:

Javascript is required to view this map.

Kommentarer

Kopplingar

Jämför relaterade platser, utforska de relaterade kartorna, ta reda på mer om volontärarbete, hur man kommer till en plats och mycket mer. Snart kommer du också att hitta sätt att dela denna kartan här.

Hur man kommer hit

Kontaktuppgifter

Alla platser med samma primära ikon på Open Greenmap länkas automatiskt här. Du kan jämföra olika strategier och lösningar på denna karta och andra kartor runt om i världen.
Andra platser på denna karta
Relaterade platser i världen
Välj en kopplingskategori från listan till vänster.

Multimedia

Obres i Serveis Girona SL

tillagd av Cilma

flag

Påverkan

Ingen påverkan har registrerats för denna plats än - du kan bli först!

Donate to GreenMaps