Tecnoforest SA

carrer Pau Casals 21
Salt
GI 17190

Tecnoforest SA

Grön verksamhet

Översikt

Ingen har röstat än

TECNOFOREST, S. A. va ser creada per un grup de professionals amb una dilatada experiència prèvia en el sector forestal.

Es va constituir el dia 16 de març de 1.995 amb l'objectiu d’oferir un servei per a la realització d'activitats al Medi Natural i especialment al Forestal, realitzant els seus primers treballs a mitjans del mateix any.

El tipus d'activitat desenvolupat per l'empresa en aquests anys s'ha centrat en la realització de tot tipus d’actuacions en el medi forestal, en l’àmbit territorial de Catalunya, tant de caràcter tècnic com d'execució de treballs, principalment aprofitaments forestals, defensa contra incendis i millora silvícola.

A partir de 2.000, es va ampliar l’àmbit d’actuació a l'execució de treballs de manteniment de la vegetació en els corredors de línies elèctriques i treballs complementaris d'Obra Pública (tales, estassades, plantacions, etc.)

Per a fer-ho compta amb un equip tècnic de gestió (format per tres enginyers forestals) i diferents equips d'operaris forestals, tots ells amb àmplia experiència.

TECNOFOREST, S. A posseeix des de 2007 la classificació del grup K6 (jardineria i plantacions) en el seu nivell màxim, atorgada per la Junta Consultiva de Classificació Administrativa de la Generalitat de Catalunya, per a licitar en concursos públics.

info@tecnoforest.es
972400483

Location:

Javascript is required to view this map.

Kommentarer

Kopplingar

Jämför relaterade platser, utforska de relaterade kartorna, ta reda på mer om volontärarbete, hur man kommer till en plats och mycket mer. Snart kommer du också att hitta sätt att dela denna kartan här.

Hur man kommer hit

Kontaktuppgifter

Alla platser med samma primära ikon på Open Greenmap länkas automatiskt här. Du kan jämföra olika strategier och lösningar på denna karta och andra kartor runt om i världen.
Andra platser på denna karta
Relaterade platser i världen
Välj en kopplingskategori från listan till vänster.

Multimedia

Registered users can post photos, videos, and documents here.

Påverkan

Ingen påverkan har registrerats för denna plats än - du kan bli först!

Donate to GreenMaps