Bigas i Alsina

B. de Pedret, Mas Coll s/n
GIrona
GI 17080

Bigas i Alsina

绿色企业

概览

No votes yet

Després de més de 60 anys d'experiència en la construcció de maquinària per a la indústria càrnia i en la fabricació de generadors de vapor, avancem impulsats pels coneixements acumulats en tot aquest espai de temps.

A BIGAS ALSINA, S.A. tenim una organizació altament competitiva, amb estructures constructives separades per àrees especialitzades dedicades al treball en ferro i l'acer inoxidable. El nostre departament de disseny, estudi i elaboració de projectes està altament qualificat i es nodreix igualment de l'experiència acumulada durant tots aquests anys. A BIGAS ALSINA, S.A. som conscients que, entre tots, hem de construir un món sostenible, i avancem en aquest camí perquè la indústria s'impliqui cada dia més en el respecte cap al medi ambient.

Tant és així, que la major part dels nostres projectes estan relacionats amb maquinària per a la transformació de productes provinents de la natura; graicas a això aprenem i ens fixem en ella -en certa manera, ens atrevim a afirmar que la imitem-i, en conseqüència, seguim aprenent.

bigasalsina@bigasalsina.com
972206932

Location:

Javascript is required to view this map.

评论

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Bigas i Alsina

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps