Obres i Serveis Girona SL

Carrer Joan Torró Cabratosa 18
Girona
GI

Obres i Serveis Girona SL

绿色企业

概览

No votes yet

Obres i Serveis Girona (OSG) inicia la seva activitat a l'any 1994, fruit de la creixent demanda per fer arribar els serveis energètics a les llars, empreses i organismes públics de la demarcació.
D'aquesta manera, ens hem anat especialitzant en dissenyar i executar projectes d'instal.lacions d'aire condicionat, gas, calefacció, aigua, telecomunicacions, llum, energia solar fotovoltaica i geotèrmica, essent la província gironina el nostre principal àmbit d'actuació.
Som especialistes en instal.lacions tant en l'àmbit de les reformes com en construcció d'obra nova. Ens adaptem a les demandes i necessitats específiques dels nostres clients, ja siguin petites reformes de la llar o bé instal.lacions més complexes, com les que les escoles, centres cívics, naus industrials o habitatges plurifamiliars requereixen.
També disposem d'una àmplia oferta energètica per tal que el client pugui escollir l'opció que més s'adequa a les seves necessitats, des de les energies més tradicionals fins a les últimes innovacions energètiques, com la biomassa, l'energia solar tèrmica o la geotèrmica.
Gaudim d'una àmplia flota de vehicles i maquinària específica per dur a terme els projectes encomanats, així com d'un personal tècnic altament qualificat que el pot assessorar en les diferents energies disponibles en el mercat.
Vegi en els diferents apartats de la web alguns dels treballs que hem fet i les ofertes que tenim disponibles en aquest moment.

972 24 48 24

Location:

Javascript is required to view this map.

评论

发表新评论

  • 不允许 HTML 标签
  • 行和段被自动切分。

更多格式化选项信息

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Obres i Serveis Girona SL

added by Cilma

flag

add photo, video, PDF

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

发表新评论

  • 不允许 HTML 标签
  • 行和段被自动切分。

更多格式化选项信息

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Donate to GreenMaps