Olot
GI

Soltecnic

Green Enterprise

Overview

No votes yet

Som SOLTECNIC, una empresa ubicada a la comarca de la Garrotxa (Girona) amb la qual l'any 1999 vàrem ser pioners en la introducció de l'innovador sistema d'il·luminació natural SOLATUBE a Catalunya i Andorra.

A l'hora d'agafar la responsabilitat de distribuir i instal·lar el sistema SOLATUBE ja contàvem amb l'experiència de molts anys dins el món de la construcció en general i especialitzats en tot tipus de cobertes, impermeabilitzants, terrasses, humitats, condensacions, etc.

Des de Soltecnic estem convençuts que tan important és el producte com la seva bona instal·lació per tal d'evitar problemes i optimitzar el seu rendiment. Per això tenim una plantilla d'experts instal·ladors capaços de dur a terme les instal·lacions més difícils.

Jordi Lopez Querol
info@soltecnic.com

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Soltecnic

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps