Riera 16-18 Polígon Ind "Les Ferreries"
Campllong
GI 17459

Tamesol

Green Enterprise

Overview

No votes yet

Tamesol, fabricant de mòduls policristal · lins i monocristal · lins d'alta eficiència. Fundada l'any 2005, hem anat adquirint una gran experiència que ens ha permès participar en multitud de projectes a nivell internacional.

Des de la nostra seu central a Espanya (Girona), investiguem i desenvolupem noves solucions per millorar el rendiment dels nostres mòduls, coordinem a més, tot el procés logístic i de lliurament de tots els nostres productes.

El nostre procés de fabricació descentralitzat, permet adaptar-nos a les característiques de cada mercat. Podent satisfer les necessitats de cada client.

La nostra missió, és ser líders en el desenvolupament de l'energia fotovoltaica, contribuint activament al benestar social, al desenvolupament sostenible ia la generació de valor per als nostres grups d'interès. Des Tamesol, apostem per les energies renovables, aprofitant els recursos naturals que el nostre entorn ofereix.

La plantilla de Tamesol està formada per professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector de les energies renovables.

Òscar Cumí
info@tamesol.com
972643257

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Other Sites on Map
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Tamesol

added by Cilma

flag

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps