Cooperativa de consum de productes ecobiològics Germinal Centre d'Activitat de Poble Sec

carrer Radas, 27
Barcelona
BA 08004

Cooperativa de consum de productes ecobiològics Germinal Centre d'Activitat de Poble Sec

Organic/Local FoodEco-ProductsFair TradeSocial Enterprise

Overview

No votes yet

Adreça: C/ Radas,27 - 08004 Barcelona

Horari d'estiu: Dimarts de 20h a 22h
Horari d'hivern: Dimecres de 19:30h a 21:30h

Som un col·lectiu de persones amb uns objectius comuns basats en la cooperació i la voluntarietat lliurement establertes, que volem resoldre, mitjançant el consum de productes eco-biològics, qüestions d’ordre social, laboral, econòmic, ecològic i de salut que afecten la nostra vida i el nostre entorn i que ens sentim partícips d’un moviment social transformador i progressista.
Els ciutadans i les ciutadanes dels països occidentals hem fet del consum la nostra forma de viure. Un model del consum, induït pel poder econòmic i financer, que cada dia es torna més en contra nostra. És per això que a GERMINAL creiem que la transformació del nostres hàbits de consum ens porta a viure millor:
Perquè prenem consciència d'allò que realment necessitem en lloc de seguir de forma mecànica allò que ens dicta el sistema econòmic per mitjà de la publicitat.
Perquè els nostres criteris de qualitat de vida són regits pel creixement personal, espiritual i de consciència social i no pel consum il·limitat de productes.
Perquè la nostra opció de compra està regida per criteris de solidaritat i responsabilitat.

Location:

Javascript is required to view this map.

Comments

Connections

Compare related sites, explore the related maps, find out about volunteering, how to get here and more. Soon, you will find ways to share this map here, too.

Getting Here

Contacts

Every site using the same primary Icon on Open Green Map is automatically linked here. You can compare different approaches and solutions on this map and others around the world.
Related Sites Worldwide
Choose a connections category from the list on the left.

Multimedia

Registered users can post photos, videos, and documents here.

Impacts

No impacts have been left for this site yet - be the first!

Donate to GreenMaps