Carrer Pous i Pagès Josep 17
Figueres
GI 17600

Aiterm

環境ビジネス/サービス

このサイトについて

No votes yet

AITERM és una empresa amb més de 30 anys d'experiència en clima, fred i hostaleria, el que ens ha permès posicionar-nos comempresa líder a les nostres comarques, amb més de 30.000 projectes realitzats i més de 12.000 clients.

Els productes i serveis que oferim, tanto en aplicacionsdomèstiques com en projectes per a indústries o grans superfícies, garanteixen una gran qualitat i l'adequació total a les seves necessitats.

El nostre equip de quasi 100 professionals i les nostres instal·lacions de 2.500m2, ens permeten posar a la seva disposició l'aplicació de les millors solucions tècniques i la millor atenció post-venda.

Els programes de manteniment preventiu Bono Plus, Integral Plus i Clima Plus i el nostre servei tècnic, amb 8.000 intervencions anuals, estan dissenyats per oferir-li la millor atenció, i perquè les seves instal·lacions li garanteixin sempre el millor rendiment.

Treballem a tota la província de Girona, sud de França i diversos projectes a Barcelona i voltants, amb garantia de qualitat i professionalitat.

comercial@aiterm.com
972 50 25 66

Location:

Javascript is required to view this map.

コメント

コネクション

ここでは、関連したサイトと比較、地図の探索、ボランティアについてやこのサイトへの行きかたなどがわかります。

行きかた

Contacts

このグリーンサイトと同じ第一アイコンを指定しているサイトは自動的にここに表示されます。ここに表示されているほかのサイトを見て比較してみよう。
この地図にある関連サイト
世界中の関連サイト
Choose a connections category from the list on the left.

マルチメディア

Aiterm

added by Cilma

flag

インパクト

まだ誰からもインパクトは報告されていません!一番目になりませんか?

Donate to GreenMaps