Fornells de la Selva
GI

Itisa

環境ビジネス/サービス

このサイトについて

No votes yet

ITISA, empresa fundada l’any 1967, està especialitzada en el disseny i execució de projectes destinats a l’aïllament tèrmic i acústic, refrigeració industrial i climatització.

Amb més de 35 anys d’experiència, ITISA ha anat evolucionant amb les tendències del mercat i complint amb la demanda de projectes d’alt nivell amb una qualitat òptima.
Actualment aquesta evolució ha portat a l’empresa a disposar d’un departament d’alt nivell tecnològic format per enginyers i tècnics en formació continuada que dissenya els projectes i coordina les tasques que ITISA dur a terme en cadascuna de les seves seccions: aïllament, refrigeració industrial i climatització, amb la finalitat de satisfer els nostres clients garantint les expectatives del projecte i el compliment puntual dels terminis d’obra.

ITISA desenvolupa els seus programes d’automatització i control de les instal·lacions mitjançant PLC’s, a fi d’aportar a les instal·lacions la màxima qualitat en el producte, eficiència energètica i respecte en el medi ambient. Aquest compromís amb el producte es reflecteix amb l'obtenció el juliol de 2010 de la ISO 14001:2004 i en el procés de implantació de la ISO 9001 (2000) que dóna el prestigi de la marca AENOR.

joan@itisa.net
Joan Estela
972476071

Location:

Javascript is required to view this map.

コメント

コネクション

ここでは、関連したサイトと比較、地図の探索、ボランティアについてやこのサイトへの行きかたなどがわかります。

行きかた

Contacts

このグリーンサイトと同じ第一アイコンを指定しているサイトは自動的にここに表示されます。ここに表示されているほかのサイトを見て比較してみよう。
この地図にある関連サイト
世界中の関連サイト
Choose a connections category from the list on the left.

マルチメディア

Itisa

added by Cilma

flag

インパクト

まだ誰からもインパクトは報告されていません!一番目になりませんか?

Donate to GreenMaps